sandal bocah QL-1811 kawai

Katrangan singkat:


  • label produk: sandal
  • barang NO.: QL-1811
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk 
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1811 jinis kelamin bocah-bocah     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai  
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    Panglipur sedina muput

    Sepatu olahraga klasik iki bisa tahan lama, nanging tahan banting banget, sandal kasebut nduweni tali sing bisa disetel, sol tambahan sing nyenengake lan detail dasi sing apik. Bantal sing empuk menehi ganjaran sikil sing kesel karo nyenengake. 

    Gampang / Pateni

    Sandal sandal sing apik banget bisa dihirup, entheng lan tali sing aman alus kanggo pas sing pas supaya tetep stabil nalika bocah-bocah lagi lunga. 

    Dhukungan lengkungan

    Dibangun nganggo bahan sikil lan bahan tahan lama sing dirancang kurva, sandal kasebut njamin kenyamanan lan keamanan bocah sing aktif. Outsole sing tahan slip lan sikil sing nyengkuyung nggawe landasan sing padhet kanggo sedina mubeng ing kolam renang utawa pantai. 

    outdoor-kids-sandal-2
    outdoor-kids-sandal-5
    outdoor-kids-sandal-3
    outdoor-kids-sandal-4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan