Sertifikat

Sertifikat lan Otorisasi

Kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu BSCI lan sertifikasi sistem mutu ISO.

Ing babagan wewenang merek, kita wis lulus sertifikasi peralatan lan operasi Disney, lan wis sah ngasilake produk periferal Disney.

Kerjasama jangka panjang karo pabrik kasebut wis nglampahi audit pabrik klompok Auchan Prancis.

bsci
bv
ce
its
sgs
TUV
ul
bsci1
bsci2
1
BSCI
bv
cnas
TUV