sandal wong sandal QL-1235 anti banyu

Katrangan singkat:


  • label produk: Sandal
  • barang NO.: QL-1235
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1235 jinis kelamin wong lanang     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    Klasik lan awet

    Sandal iki nggunakake bahan berkualitas tinggi sing bisa nggawe sepine ora ambu lan awet banget.

    Ringan lan proteksi

    Sandal iki kepenak, alus, entheng, awet, gampang diresiki lan cepet dikeringake.

    Anti Slip

    Tunggal karo desain khusus, milih materi EVA High-Elastic, tahan resistensi sing apik, ditambah tekanan awak sing nambah gesekan supaya keseimbangane luwih apik, utamane digunakake ing jedhing.

    waterproof-man-slipper-8
    waterproof-man-slipper-3
    waterproof-man-slipper-2
    waterproof-man-slipper-6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan