sandal pria fashion QL-1518 streamline

Katrangan singkat:


  • label produk: Sandal
  • barang NO.: QL-1518
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk 
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1518 jinis kelamin wong lanang     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai  
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    Klasik lan awet

    Sandal iki nggunakake bahan berkualitas tinggi sing bisa nggawe sepine ora ambu lan awet banget.

    Ringan lan proteksi

    Sandal iki kepenak, alus, entheng, awet, gampang diresiki lan cepet dikeringake.

    Anti Slip

    Tunggal karo desain khusus, milih materi EVA High-Elastic, tahan resistensi sing apik, ditambah tekanan awak sing nambah gesekan supaya keseimbangane luwih apik, utamane digunakake ing jedhing.

    Sandal iki nggunakake bahan berkualitas tinggi sing bisa mesthekake sepatune ora ambune lan awet banget. Sandal kasebut kepenak, alus, entheng, awet, gampang dibersihake lan cepet dikeringake.

    Tunggal karo desain khusus, milih material EVA High-Elastic, tahan resistensi sing apik, ditambah tekanan awak sing nambah gesekan supaya keseimbangane luwih apik, utamane digunakake ing kamar mandhi. Desain pangatusan cepet, napas lan non-slip tetep sampeyan aman lan kepenak mlaku ing lantai sing lunyu.

    Sandal kanggo kabeh musim kayata kamar mandhi, kamar turu, kamar loker, pawon, ruang tamu, taman, kolam renang, gym, lan uga ing sakiwa tengene omah, pantai dll.

    Rasakake santai nalika nganggo sandal slide alus iki, sikil pijet lan tekanan lega sawise kerja keras. Pangatusan cepet, platform amba, slide sandal, sandal sandal datar sing cocog kanggo digunakake ing jedhing lan kamar mandi umum, gym, kamar uap, pantai, kolam renang , omah, kamar mandhi, renang, asrama, kemah, kamar loker, pijet, spa, njero ruangan, njobo, resort, utawa ing endi wae mung santai wae. Nglindhungi sikil sampeyan saka kuman, jamur, jamur, lan bakteri ing jubin. Cocog kanggo nyandhang sedina muput.

    EVA sing ramah lingkungan minangka bahan sing entheng lan elastis banget padha karo karet, nanging kanthi kekakuan lan daya tahan sing apik, lan bisa dienggo. Iki alus, elastis, tahan tekanan-retak, uga anti banyu

     Sandal merek liyane wis dikenal duwe bau kimia. Sandal iki digawe nganggo EVA kanthi kualitas paling apik lan ora duwe bau aneh. Yen sampeyan nggoleki sandal sing larang lan murah, sampeyan bakal nemokake!

    Kita nggunakake bahan khusus premium kanggo nggawe sandal pemulihan kanggo pria lan wanita. Iki menehi 200% resistensi abrasi sing luwih apik, kinerja nyuda 10% luwih apik, ketahanan 10% luwih dhuwur, lan bouncing liyane dibandhingake karo kompetisi.

    Ora kaya alas kaki liyane sing nambah lara plantar fasciitis, sandal kita nggabungake dhukungan lengkungan alus, bahan sing nyerep kejut, lan tumit sing negatif kanggo nggawe amben sikil kontur sing nyedhiyakake rasa nyeri sing nyata. Mlaku tanpa rasa ora nyaman ing sandal lancholy asli sing didhukung dening ahli bedah ortopedi, kiropraktor, lan podiatrist ing saindenging jagad.

    Mbantu nyuda plantar fasciitis, tumit tumit, sikil rata, radhang sendi, neuritis, achilles tendinitis, bunion, metarsalgia, esamoiditis, splint shin, hallux rigidus lan sapanunggalane. Ngaso sawise olahraga saben dinane: mlaku-mlaku, rame, mlaku, mlumpat, muter , renang, olahraga bal, rambling, preinan, luang lan makarya.

    fashion-man slipper-2
    fashion-man slipper-1
    classical-man-slipper-15
    classical-man-slipper-14

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan