sandal bocah QL-1315 sing cerdas

Katrangan singkat:


  • label produk: sandal
  • barang NO.: QL-1315
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1315 jinis kelamin bocah-bocah     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    EVA entheng

    EVA alus lan bisa nyedhot pengaruh. Amben sikil ditekstur supaya bisa nyekel genggeman ekstra.

    Dhukungan ARCH

    Sandal Kid kanthi dhukungan lengkungan bisa mbantu supaya ora cilaka

    wusana

    Cocog kanggo kegiyatan ing njobo utawa kegiatan omah. Kayata sandal pantai sandal olahraga sepatu banyu.

    gampang pancing-lan-loop

    GAMPANG NGANGGO UTAWA NGANGGO

    classical-kids-sandal-7
    classical-kids-sandal-6
    classical-kids-sandal-1
    classical-kids-sandal-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan