Hubungi Kita

Xiamen qundeli industri & perdagangan Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Tu, Kota Neikeng, Jinjiang, Fujian China

Telpon

86-592-6050330

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita