Kabar Perusahaan

  • We Resume the production, Jinjiang re-press the fast forward key

    We Resume produksi, Jinjiang menet maneh tombol maju cepet

    Kutha diwiwiti maneh, jinjiang apik kaya sing dijanjikake.Minangka epidemi mboko sithik buyar, pencet tombol ngaso jinjiang, sawise sasi unremitting efforts, kutha kuna ewu taun vitalitas anyar.Urip nganti musim semi, urip nganti impen.Pamrentah Jinjiang ing kabeh tingkat lan kader pimpinan ...
    Waca liyane
  • New COVID19 in Jinjiang Has Led the Slipper Industry to Stop

    COVID19 Anyar ing Jinjiang Nimbulake Industri Sandal mandheg

    Tanggal 13 Maret, tes asam nukleat Coronavirus anyar ditindakake marang wong "kabeh sing dites" ing Distrik Fengze ing Kutha Quanzhou.Sembilan saka wong-wong mau ditemokake positif ing saringan awal, sing dikonfirmasi maneh dening Quanzhou CDC.Kabeh sangang karyawan Hotel BinHai.Wiwit jam 15:00 ing Maret ...
    Waca liyane
  • Happy New Year

    Sugeng warsa enggal

    Kanggo Pelanggan: Sugeng Taun Anyar!Muga-muga sampeyan bisa nikmati liburan sing aman lan santai karo wong sing ditresnani.Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo ngirim "matur nuwun" tulus."Wektu kanggo pop sampanye, nganggo topi pesta, lan ngrameke kabeh sing wis rampung ing pungkasan ...
    Waca liyane
  • Merry Christmas

    Sugeng Natal

    Para klien ingkang kinurmatan: Atas jenenge perusahaan, kita pengin ngaturake salam kanggo sampeyan kabeh ing Natal iki amarga sampeyan penting banget kanggo kita lan minangka bagean penting saka perusahaan.Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo kasetyan sampeyan ing saindhenging taun, mula kita gawe anyar komitmen kanggo menehi sampeyan mung ...
    Waca liyane
  • How to choose healthy and appropriate flip-flops

    Cara milih sandal jepit sing sehat lan cocok

    Sandal jepit tansah dadi favorit.Padha apik kanggo pantai lan blumbang, utawa kanggo padusan gym.Yen sampeyan kudu nganggo sandal jepit, aja lali njaga sikilmu.Ing ngisor iki sawetara cara kanggo milih sandal jepit.1. Pilih sandal jepit sing apik Sandal jepit umume digawe saka busa, relatif alus...
    Waca liyane
  • cotton slipper hides thousand of bacteria unexpectedly!

    sandal katun ndhelikake ewu bakteri kanthi ora sengaja!

    Musim dingin banget, akeh wong sing nganggo sandal katun, amarga sandal katun bisa tetep anget, nanging nganggo sandal katun uga gumantung carane sampeyan nganggo, yen sampeyan nganggo sandal katun pas mulih, utawa langsung adus. nganggo sandal katun, dadi, sandal katun ...
    Waca liyane
  • Cotton slippers

    Sandal katun

    Sandal katun Sandal katun minangka kabutuhan rumah tangga, disenengi dening masyarakat.Kepiye carane sampeyan kudu milih sandal katun sing dikarepake lan berkualitas?Saiki wangsulana kanggo sampeyan.Pisanan, s...
    Waca liyane
  • How to choose good cotton slippers

    Cara milih sandal katun sing apik

    Carane milih sandal katun sing apik Musim dingin kanggo nyiyapake sandal katun sing anget lan nyaman iku perlu banget, sing kudu dadi carane milih?Iki saran sampeyan.Sandal katun merek apa sing apik?Arep golek sandal katun dhewe, kudu diwiwiti saka aspek ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Anti-static slippers

    Sandal anti statis

    Sandal umum kita duwe rong jinis katun tekstil lan plastik, bakal duwe listrik statis ing proses produksi lan panggunaan, nanging akeh industri ora bisa duwe listrik statis nalika mlebu ing bengkel produksi tanpa bledug, cara sing paling efektif yaiku nganggo antistatik. sandal karo...
    Waca liyane
  • How often should the slippers be washed and changed?

    Sepira kerepe sandal kudu dikumbah lan diganti?

    Sandal iku kabutuhan saben dina penting sing Occupy ngarep, nanging ndadekke penak lan comfort kanggo wong ing wektu sing padha, uga dadi angle mati resikan sing Panggonan manungsa gampang nglirwakake Nanging.Survei luwih saka 4.000 wong nuduhake manawa luwih saka 90% wong duwe kebiasaan ...
    Waca liyane
  • Dual Control of Energy Consumption – Factories Shutdown Amid China’s Power Outages

    Kontrol Dual Konsumsi Energi - Pabrik Mati Ing Kupeng Listrik China

    Mbok menawa sampeyan wis ngeweruhi sing anyar "kontrol dual konsumsi energi" kabijakan pamaréntah Cina wis impact tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha.Kajaba iku, Kamentrian China E ...
    Waca liyane
  • Four steps to choose correct slippers

    Patang langkah kanggo milih sandal sing bener

    Papat langkah kanggo milih sandal sing bener Ing sawetara langkah sing prasaja, pilih sandal sing pas kanggo bocah sampeyan Sandal sing katon kudu dipilih kanthi serius, ora rumangsa katon apik, ing sangisore siji.Dadi carane mbedakake kualitas sandal?Ayo nerusake: 1. nimbang ing tangan Timbang sho ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2