Apa sing Ditawarake

Produk sing Ditampilake

CERITA kita

Coincides karo pangembangan industri shoemaking China kanthi cepet ing taun 2005, barang sing apik lan sing ala digandhengake, pasar kebak sandal kualitas akeh, sawise China mlebu WTO, pangembangan industri perdagangan asing maju kanthi cepet wates, nanging asline murah, sandal ing Tiongkok dikritik dening konsumen manca amarga sawetara sepatu ora enak.

Waca liyane

Rawuh Anyar

Tututi Kita