Kabar

  • The reducing sea freight

    Ngurangi angkutan laut

    Rega pengiriman internasional wis skyrocketed wiwit separo kapindho 2020. Ing rute saka China menyang AS kulon, contone, biaya ngirim wadhah standar 40-kaki puncak ing $20,000 – $30,000, munggah saka watara $2,000 sadurunge wabah.Kajaba iku, pengaruh wabah kasebut ...
    Waca liyane
  • Shanghai eventually lifted the lockdown

    Shanghai pungkasane ngangkat kunci kasebut

    Shanghai wis ditutup rong sasi pungkasane ngumumake!Produksi normal lan tatanan urip kabeh kutha bakal dibalekake kanthi lengkap wiwit wulan Juni!Ekonomi Shanghai, sing ngalami tekanan gedhe amarga wabah kasebut, uga entuk dhukungan utama ing minggu pungkasan Mei.Sh...
    Waca liyane
  • We Resume the production, Jinjiang re-press the fast forward key

    We Resume produksi, Jinjiang menet maneh tombol maju cepet

    Kutha diwiwiti maneh, jinjiang apik kaya sing dijanjekake.Minangka epidemi mboko sithik buyar, pencet tombol ngaso jinjiang, sawise sasi unremitting efforts, kutha kuna ewu taun vitalitas anyar.Urip nganti musim semi, urip nganti impen.Pamrentah Jinjiang ing kabeh tingkat lan kader pimpinan ...
    Waca liyane
  • The situation in Shanghai is grim, and lifting the lockdown is not in sight

    Kahanan ing Shanghai surem, lan ngangkat kunci ora katon

    Apa karakteristik epidemi ing Shanghai lan kesulitan kanggo nyegah epidemi?Para ahli: Ciri-ciri epidemi ing Shanghai kaya ing ngisor iki: Kaping pisanan, galur utama wabah saiki, Omicron BA.2, nyebar kanthi cepet, luwih cepet tinimbang Delta lan varian kepungkur ...
    Waca liyane
  • New COVID19 in Jinjiang Has Led the Slipper Industry to Stop

    COVID19 Anyar ing Jinjiang Nimbulake Industri Sandal mandheg

    Tanggal 13 Maret, tes asam nukleat Coronavirus anyar ditindakake marang wong "kabeh sing dites" ing Distrik Fengze ing Kutha Quanzhou.Sembilan saka wong-wong mau ditemokake positif ing saringan awal, sing dikonfirmasi maneh dening Quanzhou CDC.Kabeh sangang karyawan Hotel BinHai.Wiwit jam 15:00 ing Maret ...
    Waca liyane
  • The Impact of Russia-Ukraine Conflict on the Slipper Industry

    Dampak Konflik Rusia-Ukraina ing Industri Sandal

    Rusia minangka panyedhiya minyak lan gas utama ing donya, kanthi meh 40 persen gas Eropa lan 25 persen minyak saka Rusia, kanthi jumlah impor paling akeh.Sanajan Rusia ora ngilangi utawa mbatesi pasokan minyak lan gas Eropa minangka pembalasan kanggo sanksi kulon, wong Eropa duwe ...
    Waca liyane
  • The RMB continued to upvalue, and USD/RMB fell below 6.330

    RMB terus munggah, lan USD / RMB mudhun ing ngisor 6.330

    Wiwit separo kapindho taun pungkasan, pasar ijol-ijolan manca domestik wis metu saka gelombang DOLLAR kuwat lan pasar independen RMB kuwat ing impact saka pangarepan kenaikan suku bunga Fed.Malah ing konteks macem-macem RRR lan pemotongan suku bunga ing China lan ...
    Waca liyane
  • The world is gradually reducing its reliance on the DOLLAR

    Donya mboko sithik nyuda katergantungan marang DOLLAR

    Argentina, ekonomi paling gedhé kaloro ing Amérika Kidul, kang wis Mired ing krisis utang negara ing taun anyar lan malah defaulted ing utang taun pungkasan, wis nguripake kanggo China kuwat .Miturut warta sing gegandhengan, Argentina njaluk China nggedhekake swap mata uang bilateral ing YUAN, nambahake ...
    Waca liyane
  • Happy New Year

    Sugeng warsa enggal

    Kanggo Pelanggan: Sugeng Taun Anyar!Muga-muga sampeyan bisa nikmati liburan sing aman lan santai karo wong sing ditresnani.Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo ngirim "matur nuwun" tulus."Wektu kanggo pop sampanye, nganggo topi pesta, lan ngrameke kabeh sing wis rampung ing pungkasan ...
    Waca liyane
  • Merry Christmas

    Sugeng Natal

    Para klien ingkang kinurmatan: Atas jenenge perusahaan kita pengin ngaturake salam kanggo sampeyan kabeh ing Natal iki amarga sampeyan penting banget kanggo kita lan minangka bagean penting saka perusahaan.Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo kasetyan sampeyan ing saindhenging taun, mula kita gawe anyar komitmen kanggo menehi sampeyan mung ...
    Waca liyane
  • How to choose healthy and appropriate flip-flops

    Cara milih sandal jepit sing sehat lan cocok

    Flip-flops tansah dadi favorit.Padha apik kanggo pantai lan blumbang, utawa kanggo padusan gym.Yen sampeyan kudu nganggo sandal jepit, aja lali njaga sikilmu.Ing ngisor iki sawetara cara kanggo milih sandal jepit.1. Pilih sandal jepit sing apik Sandal jepit umume digawe saka busa, relatif alus...
    Waca liyane
  • cotton slipper hides thousand of bacteria unexpectedly!

    sandal katun ndhelikake ewu bakteri kanthi ora sengaja!

    Musim dingin banget, akeh wong sing nganggo sandal katun, amarga sandal katun bisa tetep anget, nanging nganggo sandal katun uga gumantung carane sampeyan nganggo, yen sampeyan nganggo sandal katun pas mulih, utawa langsung adus. nganggo sandal katun, dadi, sandal katun ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3