Babagan Kita

Crita ing mburi pendiri lan sejarah merek

Ing taun 2005, industri alas kaki China berkembang kanthi cepet, nanging kualitase ora rata, lan pasar dibanjiri sandal akeh banget sing ora memenuhi standar kualitas. Sawise mlebu China menyang WTO, industri perdagangan manca negara berkembang kanthi cepet, nanging kualitas apik lan rega murah sandal buatan China dikritik dening konsumen manca amarga ana sawetara produk sing kurang enak. Ing wektu iki nalika reputasi merek China lagi diserang, sawetara wong enom sing padha karo pamrih ing Jinjiang, ibukota sepatu China, kumpul lan ngedegake Sepatu Qunli, khusus kanggo ngasilake sandal nasional sing berkualitas lan larang kanggo nyedhiyakake konsumen sing luwih apik nganggo pengalaman.

1
2

Sepatu Qunli asline pabrik cilik sing duwe spesialisasi produksi sandal EVA lan PVC. Ing wektu paling awal, ngasilake sandal sing murah banget lan didol menyang pasar ing Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara liwat pedagang ing Yiwu lan Guangdong. Mengko, kanthi pangembangan pasar, nggawe akeh sepatu lan sandal kebon guwa EVA. Wiwit taun 2011, perusahaan kita wis melu Canton Fair kaping pindho saben taun, liwat kono kita nemokake luwih akeh pelanggan mewah saka Eropa, Amerika, Jepang lan Korea kanthi merek asing sing kondhang. Syarat pelanggan kanggo kualitas produk wis terus ditambah, lan macem-macem produk terus ditambah saben taun, lan volume pesanan uga saya tambah.

Supaya bisa nyukupi kabutuhan pelanggan, nggampangake ekspor produk, lan nggedhekake skala produksi lan pangembangan perusahaan, kita nyiyapake ing taun 2015 Xiamen Qundeli Co. Kita nyiyapake tim perdagangan asing profesional, tim pangembangan, lan tim kontrol kualitas kanggo luwih apik ngladeni para pelanggan, lan kita bisa ngembangake macem-macem jinis produk miturut kabutuhane para pelanggan ing macem-macem pasar, lan kanggo nyukupi kebutuhan sawetara pelanggan kanggo ngembangake cetakan khusus pelanggan kanggo produksi lan penjualan eksklusif kanggo pelanggan. Saiki, Xiamen Qundeli Co., Ltd. wis berkembang dadi perusahaan produksi, pamrosesan lan ekspor kanthi sepatu Qunli minangka pusat lan sawetara pabrik adhine ing cedhak kayata Wishauer lan Kukuijia minangka mitra. 

Produk utamane diekspor menyang Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Jepang lan Korea Selatan. Ing limang taun kepungkur, perusahaan kita wis mbesuk ngembangake pelanggan ing Asia Tenggara, Timur Tengah lan Amerika Selatan.

Kita duwe tim R&D profesional, terus-terusan ngupayakake desain internasional lan ide inovatif. Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, perusahaan kami dadi salah sawijining pemasok paling apik ing industri alas kaki Jinjiang, kutha sepatu China, lan sepatu lan sandal kebon unik. Produk kami misuwur ing luar negeri kanthi kualitas kelas pertama lan rega kompetitif. Sawetara sandal kita digawe saka bahan karet lan plastik sing paling apik, mung kanggo nggawe sandal merek paling dhuwur ing donya. 

Kanggo nggayuh standar internasional, produk wis lulus tes sertifikasi perlindungan lingkungan Eropa, lan pabrik wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu BSCI lan ISO, ngekspor nganti 5 yuta pasang sepatu berkualitas tinggi saben taun. Kanggo nggawa pengalaman sikil sing luwih apik saka Jinjiang, China menyang konsumen global, saliyane mode produksi ODM, perusahaan kami uga ngembangake mode OEM kanggo ngasilake produk resmi merek terkenal ing saindenging jagad, kayata SAFTY JOGGER, OXPAS, SHUNTES FUNTOWN lan liya-liyane Sepatu fungsional lan sepatu safety kondhang, uga merek resmi kayata Disney, Spider-Man, Marvel lan Warner. Mitra bisnis jangka panjang kita ana ing saindenging jagad, kalebu DEFONSECA Italia, sing fokus ing produksi sandal lan sandal, lan sawetara merek internasional BATA, CORTINA, KAPPA, EMFILA, uga perusahaan ritel utama ALDI ing Jerman lan Grup AUCHAN Prancis.

Kanthi produk sing apik banget lan layanan sing tliti, kita bakal entuk sih pelanggan saka saindenging jagad, lan mung kanthi ngrawat kanthi ati-ati, kita bisa ngasilake pelanggan sing setya.

Ing jaman pasca epidemi, pasar internasional rumit, nanging perusahaan kami bakal dadi panyengkuyung sampeyan, lan kita uga nampani wong-wong sing kepengin melu kulawarga gedhe Qundeli. 

Apa sing Kita Laku

Qunli Shoes Industry Co.Ltd. yaiku sepatu profesionalpabrik lan eksportir fokus ing pangembangan, pabrik lan adol kabeh jinis Sepatu EVA kalebu Slipper EVA, Sandal, Sepatu Taman, Sepatu Tangan. Produk kita adol apik ing Eropa, AS, Jepang, lan negara utawa wilayah liyane ing saindenging jagad.

Dilengkapi darmabakti R&D departemen, Sepatu Qunli duwe tim pangembangan profesional sing dilengkapi filosofi desain internasional lan ide inovatif. Sawise pembangunan 16 taun, perusahaan kami duwe area 40.000 lokakarya meter persegi lan 10 lini produksi supaya bisa ngasilake udakara 800.000 pasang sepatu saben wulan.

Kabeh produk wis lulus inspeksi ketat departemen kualitas. Sepatu Qunli wis nggawe merek kita dhewe - "Qunli" sawise suwe manajemen. OEM lan ODM olèh banget. 

Visi lan Budaya Perusahaan

Kanggo konsumen

Iki minangka dhasar saka filosofi wirausaha kanggo nyedhiyakake konsumen sepatu sing luwih nyaman lan nggawe wong seneng lan nikmati pengalaman sing luwih apik nalika nggunakake produk. Kepuasan pelanggan minangka standar kanggo nyoba kualitas produk. Rungokake umpan balik pelanggan, pahami kabutuhane, jelasake standar kualitas lan tindakake kabeh kanggo nambah kepuasan lan kasetyan pelanggan. Kanthi saben sepasang sepatu, kita komitmen kanggo nggawe masa depan sing luwih apik, kita ora mung ngasilake sepatu, nanging uga dadi porter rasa seneng kanggo para pelanggan.

Kanggo pelanggan

Nyedhiyakake produk lan layanan profesional, nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, nggawe nilai sing luwih dhuwur, supaya mitra njamin, supaya pelanggan dipercaya.

Kanggo industri

Dipun semangat dening panjaluk sing ketat, kita bakal dadi usaha positif, inovasi terus-terusan, wani nggunakake metode lan teknologi anyar kanggo nambah efisiensi, ningkatake layanan, malah dadi perusahaan sing paling berpengaruh ing China lan nggawe pemasok sepatu profesional profesional alas kaki global. We arep ngupayakake dadi patokan industri, kanggo ningkatake kemajuan lan pangembangan industri sepatu, dadi tren gaya.

Tanggung jawab Perusahaan

● Tanggung jawab ekonomi: mbayar pajak miturut ukum minangka tanggung jawab utama perusahaan. Perusahaan kita pancen penting banget kanggo pambayaran pajak korporat, netepi undang-undang lan peraturan pajak daerah, kanthi tliti netepi kewajiban pajak, kanthi aktif nanggung tanggung jawab sosial, lan menehi kontribusi kanggo pambangunan ekonomi lokal.

● Tanggung jawab sosial: Perusahaan kita mesthi fokus ing promosi tenaga kerja warga lokal, wanita, etnis minoritas lan mahasiswa, lan ngupayakake nambah kesempatan kerja lokal.

● Tanggung jawab lingkungan: Kita wis nyoba golek bahan sing ramah lingkungan lan biodegradasi kanggo nambah produksi, kanggo nindakake bagean kanggo nggayuh bumi sing ijo. Ing babagan kualitas, kita meksa nindakake tambahan, lan ing babagan pangurangan karbon, kita usaha kanggo nyuda. Ing dalan perlindungan lingkungan lan hemat energi, kita wis njupuk tindakan.

Perawatan Humanistik

Kita mesthi ngetrapake prinsip "berorientasi ing wong", ngurmati lan ngrawat saben karyawan kanthi padha, njaga lan nglindhungi hak lan kepentingan karyawan sing sah, nggatekake pangembangan karir lan kesehatan fisik lan mental karyawan, lan ngupayakake mbentuk mekanisme nuduhake bathi antarane perusahaan lan karyawan.

Ing babagan hak asasi manungsa, perusahaan kita mesthi nganggep karyawan kanthi padha ing macem-macem negara lan wilayah, suku, ras, jenis kelamin, kapercayan agama lan latar budaya. Kita nglarang panggunaan tenaga kerja bocah, lan nolak kabeh bentuk tenaga kerja paksa lan wajib. Perusahaan kita mesthi fokus ing promosi tenaga kerja warga lokal, wanita, etnis minoritas lan mahasiswa, lan ngupayakake nambah kesempatan kerja lokal.

212

Klien

JERMAN: ALDI, ROSSMAN, HR GROUP

FRANSI: AUCHAN, BACKFOX

ITALIA:  DEFONSECA, KAPPA, COOP

SPAIN: SPRINTER, NICOBOCO, HELLWEB

BELGUIM: CORTINA

 

Mitra Kerja Sama

Sepatu Jinjiang Qunli

Sepatu Jinjiang Kukujia  

Sepatu Jinops Topshark

……

ALDI
AUCHAN
COOP
CORTINA GROUP
DEFONSECA
FLAMINGO
HELLWEG
HR GROUP
KAPPA
NICOBOCO
ROSSMANN
SPRINTER