Warta Industri

  • The reducing sea freight

    Ngurangi angkutan laut

    Rega pengiriman internasional wis skyrocketed wiwit separo kapindho 2020. Ing rute saka China menyang AS kulon, contone, biaya ngirim wadhah standar 40-kaki puncak ing $20,000 – $30,000, munggah saka watara $2,000 sadurunge wabah.Kajaba iku, pengaruh wabah kasebut ...
    Waca liyane
  • Shanghai eventually lifted the lockdown

    Shanghai pungkasane ngangkat kunci kasebut

    Shanghai wis ditutup rong sasi pungkasane ngumumake!Produksi normal lan tatanan urip kabeh kutha bakal dibalekake kanthi lengkap wiwit wulan Juni!Ekonomi Shanghai, sing ngalami tekanan gedhe amarga wabah kasebut, uga entuk dhukungan utama ing minggu pungkasan Mei.Sh...
    Waca liyane
  • The situation in Shanghai is grim, and lifting the lockdown is not in sight

    Kahanan ing Shanghai surem, lan ngangkat kunci ora katon

    Apa karakteristik epidemi ing Shanghai lan kesulitan kanggo nyegah epidemi?Para ahli: Ciri-ciri epidemi ing Shanghai kaya ing ngisor iki: Kaping pisanan, galur utama wabah saiki, Omicron BA.2, nyebar kanthi cepet, luwih cepet tinimbang Delta lan varian kepungkur ...
    Waca liyane
  • The Impact of Russia-Ukraine Conflict on the Slipper Industry

    Dampak Konflik Rusia-Ukraina ing Industri Sandal

    Rusia minangka panyedhiya minyak lan gas utama ing donya, kanthi meh 40 persen gas Eropa lan 25 persen minyak saka Rusia, kanthi jumlah impor paling akeh.Sanajan Rusia ora ngilangi utawa mbatesi pasokan minyak lan gas Eropa minangka pembalasan kanggo sanksi kulon, wong Eropa duwe ...
    Waca liyane
  • The RMB continued to upvalue, and USD/RMB fell below 6.330

    RMB terus munggah, lan USD / RMB mudhun ing ngisor 6.330

    Wiwit separo kapindho taun pungkasan, pasar ijol-ijolan manca domestik wis metu saka gelombang DOLLAR kuwat lan pasar independen RMB kuwat ing impact saka pangarepan kenaikan suku bunga Fed.Malah ing konteks macem-macem RRR lan pemotongan suku bunga ing China lan ...
    Waca liyane
  • The world is gradually reducing its reliance on the DOLLAR

    Donya mboko sithik nyuda katergantungan marang DOLLAR

    Argentina, ekonomi paling gedhé kaloro ing Amérika Kidul, kang wis Mired ing krisis utang negara ing taun anyar lan malah defaulted ing utang taun pungkasan, wis nguripake kanggo China kuwat .Miturut warta sing gegandhengan, Argentina njaluk China nggedhekake swap mata uang bilateral ing YUAN, nambahake ...
    Waca liyane
  • What kind of garbage do waste slippers belong to

    Sandal sampah kalebu sampah apa

    Sandal umume dianggo ing njero ruangan lan asring digunakake ing kamar mandi.Sandal amarga struktur sing prasaja gampang reged utawa rusak, mula uripe sandal lawas kalebu sampah apa?Sandal lawas bisa didaur ulang.Sandal iku jinis sepatu, tumite kosong, ana jempol ...
    Waca liyane
  • What is EVA material ?

    Apa bahan EVA?

    Nalika blanja sandal lan jinis alas kaki liyane, kayata sandal utawa clogs, salah sawijining pitakonan sing paling umum sing bisa ditakoni wong yaiku babagan materi - khususe, apa EVA?Tlapak EVA minangka tlapak sepatu kanthi macem-macem keuntungan sing ndadekake dhasar sing cocog kanggo sandal.Cukup, sol EVA minangka plas ...
    Waca liyane
  • ”Dual control of energy consumption” policy

    Kabijakan "Dual kontrol konsumsi energi".

    Ing pertengahan Agustus, Komisi Pembangunan lan Pembaharuan Nasional ditanggepi dening kantor umum konsumsi energi regional ing separo pisanan 2021 pasangan titik barometer rampung target ", saka nyuda kekuatan konsumsi energi, ing separo pisanan iki. taun, Qinghai,...
    Waca liyane
  • The Origin Of Sandals

    Asal Usul Sandal

    Kita seneng sandal amarga kesederhanaan.Boten kados ngempet sepatu, sandal mènèhi kamardikan kaki kita saking konstriksi kothak jempol.Sandal sing paling apik kanggo mlaku-mlaku duwe dhasar platform sing gampang kanggo nglindhungi sikil saka lemah, nanging ndhuwur tetep katon resik utawa nganggo tali sing bisa ...
    Waca liyane
  • THE HISTORY OF SLIPPERS

    RIWAYAT SILIRAN

    Pancen angel banget golek rincian babagan sejarah sandal minangka sepatu njero ruangan sing saiki kita kenal lan nganggo.Lan iki wis cukup telat.Sandal kasebut wis ngliwati tahapan sing beda-beda lan dipakai ing njaba nganti pirang-pirang abad.ASAL USUL SENDEL Sandal pisanan ing sajarah nduweni orienta...
    Waca liyane
  • raw material soar crazily,slipper industry sinks into hardness

    bahan baku soar crazily, industri sandal klelep menyang atose

    Gelombang anyar mundhake rega kanggo bahan mentah lagi nempuh.EVA, karet, kulit PU, karton uga siap kanggo mindhah, rega kabeh jinis bahan break liwat titik paling dhuwur ing sajarah, bebarengan karo upah buruh "munggah", sepatu lan chain industri sandhangan wis ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2