sandal pijet pria QL-1397 kepenak

Katrangan singkat:


  • label produk: Sandal
  • barang NO.: QL-1397
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1397 jinis kelamin wong lanang     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai  
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    DESAIN sing GAYA, TAHAN LENGKAP LAN SELESA

    Gampang dipakai lan dicuci. Sandal driji sikil mbukak kanthi entri geser kanthi sikil kontur nyedhiyakake aman, nyaman lan nyedhiyakake bantalan mewah nanging tetep angel lan tahan lama kaya kabeh produk Pro Club

    Awet & Fleksibel

    Sandal digawe saka bahan EVA bermutu, entheng lan bisa mlengkung sewenang-wenang ing tas utawa ruang ganti nalika olahraga ing gym.

    Anti-Slip Ganda

    Garis anti-Slip Tunggal ngunggahake desain, bahan elastis tinggi sing dipilih kanthi apik, tahan resistensi sing apik banget, ditambah karo tekanan bobot awak sing nambah gesekan supaya keseimbangane luwih apik. Luwih cocog kanggo nyandhang jedhing.

    massage-man-slipper-3
    massage-man-slipper-4
    massage-man-slipper-5
    massage-man-slipper-6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan