bocah-bocah nyumbat QL-981 kartun alus mutiara-mutiara

Katrangan singkat:


  • label produk: sepatu kebon
  • barang NO.: QL-981
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk 
    jeneng produk sepatu kebon mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-981 jinis kelamin bocah-bocah     
    bahan outsole EVA gaya sembrono, ruangan, pantai, klasik
    bahan midsole EVA fitur Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet, kepenak, alus, ora uwal
    bahan ndhuwur EVA 
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    Klasik lan awet

    Sepatu taman iki nggunakake bahan berkualitas tinggi sing bisa nggawe sepine ora ambu lan awet banget. Clog iki nyedhiyakake tali tumit pivoting supaya luwih aman.

    Ringan lan proteksi

    Bakiak iki kepenak, alus, entheng, awet, gampang diresiki lan cepet dikeringake.

    Gampang Urip lan Pateni

    Desain berlubang nawakake kenyamanan napas kanggo sikil, pivoting tali tumit supaya luwih aman

    Sol-Non Slip

    EVA Non-slip menehi genggeman banget nalika mlaku-mlaku lan gerakan, Nyandhang desain slip-on supaya gampang dipakai lan dicopot, liner sing bisa dicuci supaya gampang dirawat.

    Desain Lucu lan Nyenengake

    corak lucu sing beda, bisa diowahi kanthi sewenang-wenang, cocog karo sandhangan sing beda-beda. Clogs iki minangka cara sing paling apik kanggo nambah sandhangan, sing cocog kanggo kegiyatan apa wae

    6363a08c72542291e2d09bce1341fd8
    122f4c7c9597812b2593ee2a86012e5
    49f5e6ee02634517a4a5f2e13325bee
    117ab93d333e230dd65be1853ee4e6c

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan