Pameran Kanton kaping 129 Kasil Ditutup

2

Pameran Kanton virtual kaping 129 ditutup tanggal 24 April. Xu Bing, Juru Bicara Canton Fair lan Wakil Direktur Jenderal Pusat Perdagangan Luar Negeri China ngenalake kahanan umum.

Xu ujar manawa dipandu dening Xi Jinping Thought on Socialism with Chinese Characteristics for a New Era, kita ngetrapake instruksi surat ucapan selamat Presiden Xi uga kabijakan lan penyebaran sing digawe dening Komite Pusat CPC lan Dewan Negara babagan stabilisasi perdagangan manca. Ing Kepemimpinan kuwat saka Kamentrian Perdagangan RRC lan Pemerintah Provinsi Guangdong, karo dhukungan gedhe saka macem-macem departemen saka pamaréntah pusat, departemen commerce lokal lan kedutaan lan konsulat Cina ing luar negeri, lan efforts bebarengan kabeh Staff, 129 Canton Fair. ditindakake kanthi lancar kanthi asil positif sing diraih.

Xu ujar manawa saiki, Covid-19 isih nyebar ing saindenging jagad, dene globalisasi wis nglawan angin gedhe. Ing wektu sing padha, rantai industri lan pasokan global ngadhepi penyesuaian sing jero kanthi kahanan sing durung mesthi. Tema "Canton Fair, Global Share", 129th Canton Fair dianakaké kanthi sukses online kanthi prinsip "mbukak, kerjasama lan menang-menang". Pameran kasebut ora mung menehi kontribusi kanggo njaga momentum perdagangan manca, ngembangake pangembangan perdagangan manca sing dipimpin inovasi, lan njamin rantai industri lan pasokan global sing lancar, nanging uga nyuntikake dorongan kuat menyang perdagangan internasional lan pemulihan ekonomi.

Xu ngenalake yen platform virtual Canton Fair wis mlaku kanthi lancar. Kolom ing ngisor iki disiyapake ing platform, kalebu Pameran lan Produk, Matchmaking Bisnis Global, Balai Pameran VR, Pameran Langsung, Warta lan Acara, Layanan lan Dhukungan, Zona E-commerce Cross-wewatesan. We Integrasi fungsi tampilan online, marketing lan promosi, Matchmaking bisnis lan rembugan online kanggo mbangun platform dagang siji-mandeg break watesan wektu lan papan kanggo perusahaan saka ngarep lan luar negeri kanggo nindakake bisnis ing pucuk driji. Ing tanggal 24 April, situs web resmi Canton Fair dibukak kaping 35.38 yuta. Para panuku saka 227 negara lan wilayah ndhaptar lan rawuh ing Pameran. Campuran macem-macem lan internasional saka rawuh panuku iki maneh dibayangke ing wutah stabil nomer lan negara sumber rekor dhuwur. Dijaga mekanisme keamanan siber level-3, situs web resmi beroperasi kanthi lancar lan ora ana kedadeyan keamanan siber lan keamanan informasi sing gedhe. Kanthi fungsi, layanan, lan pengalaman panganggo sing luwih apik, platform virtual Canton Fair entuk tujuan "ndhaptar, golek produk, lan nindakake negosiasi" kanggo para panuku lan pemasok, lan dipuji banget dening para peserta pameran lan para panuku.

Produk lan teknologi anyar nggawa dinamisme menyang Pameran Kanton virtual. 26.000 peserta pameran kasebut kanthi teliti nyiapake lan nampilake produk anyar sing digawe kanthi teknologi revolusioner ing wangun kreatif, nuduhake menyang donya vitalitas perusahaan Tionghoa ing inovasi lan gambar anyar saka perusahaan Cina lan merek Cina uga "Made in China" lan "Digawe ing produk China. Ing 129th Canton Fair, peserta pameran ngunggah luwih saka 2.76 yuta produk, nambah 290.000 ing sesi pungkasan. Miturut informasi sing diisi perusahaan, ana 840.000 produk anyar, tambah 110.000; 110.000 produk pinter, 10.000 luwih saka sesi pungkasan. Produk sing cerdas, irit biaya, teknologi dhuwur kanthi nilai tambah sing dhuwur, pemasaran mandiri lan IP lan merek duweke dhewe-dhewe nyekseni pertumbuhan sing tetep, kanthi produk maju, cerdas, bermerek, lan pribadi minangka arus utama. 340 perusahaan jaban rangkah saka 28 negara lan wilayah ngunggah luwih saka 9000 produk. Koleksi lengkap produk sing paling apik narik kawigaten para panuku global kanggo nindakake negosiasi. Balai pameran virtual narik akumulasi 6,87 yuta kunjungan, kanthi Paviliun Nasional 6,82 yuta kunjungan, lan Paviliun Internasional 50,000 kunjungan.

Filosofi lan model anyar dianut dening para panuku lan pameran. Minangka sesi virtual katelu, 129th Canton Fair nguatake peserta pameran kanthi platform Internet Plus. Thanks kanggo rong sesi sadurunge, peserta pameran duwe pangerten sing luwih jero babagan pemasaran digital lan live-streaming. Ing sesi 129th, dheweke bisa nampilake produk ing macem-macem formulir lan nyedhiyakake layanan pelanggan sing macem-macem. Aliran langsung dideleng 880.000 kali. Kanthi sumber daya live-streaming sing dioptimalake, peserta pameran luwih disiapake kanthi konten streaming langsung sing luwih ditargetake. Liwat live-streaming lan interaksi karo para panuku, peserta pameran entuk pangerten sing luwih akurat babagan panjaluk pasar, mula ngembangake R&D lan pemasaran kanthi cara sing luwih ditargetake. Rata-rata, saben live stream ditonton 28.6% luwih akeh tinimbang sesi pungkasan. Balai Pameran VR, papan pameran pameran VR, didegake adhedhasar kategori produk kanggo menehi pengalaman immersive kanggo para panuku. 2.244 pameran ngrancang lan ngunggah 2.662 stan VR, sing dibukak luwih saka 100.000 kali.

Pasar anyar lan panjaluk anyar menehi prospek sing cerah. Pameran njupuk kauntungan lengkap saka pasar domestik lan internasional lan sumber daya liwat Canton Fair, wareg panjaluk anyar ing loro pasar lan nyumbang kanggo dual circulations. Hasil sing apik ing pasar tradisional digayuh nalika hubungan sing luwih cedhak karo pasar berkembang. Perusahaan Cina aktif njelajah pasar domestik. Sajrone Pameran Kanton kaping 129, kita ngundang para panuku domestik. 12.000 panuku domestik ndhaptar, rawuh ing Pameran lan miwiti olahpesen cepet kaping 2400, ngirim meh 2000 panjalukan sumber. Kita wis njupuk macem-macem ngukur kanggo nyambungake perdagangan domestik karo perdagangan manca, ngedongkrak dodolan domestik komoditas Originally diprodhuksi kanggo ekspor, lan menehi peserta pameran leg-up ing ngrebut kesempatan gedhe tenan digawa dening burgeoning panjaluk domestik lan konsumsi upgrade. Bebarengan karo Departemen Perdagangan Provinsi Guangdong lan kamar dagang sing relevan, acara "Driving Domestic and Foreign Trade in the Dual Circulation" kasil dianakake. Saklawasé 200 peserta pameran lan luwih saka 1.000 panuku domestik melu ing matchmaking ing situs. Pameran menehi umpan balik positif yen acara kasebut minangka acara sing produktif.

Matchmaking perdagangan ditindakake kanthi cara sing luwih cerdas lan luwih tepat. Kita ngoptimalake fitur pangolahan panjalukan sumber ing akun peserta pameran lan olahpesen cepet, ningkatake distribusi sumber daya live-streaming lan manajemen Pusat Pameran kanggo nggampangake matchmaking perdagangan sing luwih tepat. Fungsi sing praktis lan trep, kertu e-bisnis dadi saluran penting kanggo para peserta pameran kanggo ngumpulake informasi para panuku. Saklawasé 80.000 kertu bisnis dikirim liwat situs web Canton Fair. Tag "perdagangan domestik" ditambahake menyang luwih saka sejuta produk, lan para panuku bisa milih produk kasebut kanthi mung siji klik. Kita uga ngetokake buku pandhuan online babagan pameran kualitas babagan perdagangan domestik kanggo mbantu para panyedhiya lan para panuku bisa nyambung kanthi cepet. Ing zona "Rural Vitalization", tag eksklusif ditambahake menyang 1160 perusahaan saka 22 provinsi lan kutha kanggo matchmaking sing ditargetake.

Macem-macem kegiatan promosi perdagangan fokus ing efek nyata. Kita nganakake sawetara acara pendukung kualitas kanggo muter peran Canton Fair minangka platform lengkap kanthi macem-macem fungsi. 44 Kegiatan "Promosi ing Cloud" dianakake ing 32 negara lan wilayah ing saindenging jagad, ing ngendi jangkoan global diraih lan "Sabuk & Dalan" lan negara RCEP fokus. Upacara penandatanganan perjanjian online dianakake karo 10 lembaga industri lan komersial kayata Kamar Dagang Cina Brasil (CCCB) lan Kamar Dagang Internasional Kazakhstan, luwih ngembangake jaringan Canton Fair. We dianakaké Matchmaking acara kanggo pengecer paling gedhé Rusia X5 Group, pengecer paling gedhé ing Indonesia Kawan Lama Group, lan kalima paling gedhé pengecer Amérika Kroger lan Cina supplier, diatur promosi kluster industri kayata dolanan Shantou, Guangdong Perkakas kluwarga cilik, tekstil Zhejiang lan industri pangan Shandong, nawakake saluran rembugan online efisien kanggo liwat 800 pameran merek lan basis industri tombol dianjurake dening delegasi dagang lan panuku penting kanggo drive Matchmaking diangkah antarane industri domestik tombol lan pasar internasional. 137 rilis produk anyar dianakake dening 85 perusahaan terkemuka saka 40 bagean pameran saka 20 delegasi dagang, kalebu produk listrik lan elektronik, produk konsumen saben dina lan tekstil lan rasukan. Kita ngluncurake 2020 CF Awards New Product Show kanggo nduduhake produk Cina sing berkualitas kanthi inovasi lan nilai komersial paling akeh ing saindenging jagad. Canton Fair PDC narik meh 90 agensi desain khusus saka 12 negara lan wilayah kalebu Prancis, Korea Selatan, Walanda, lan nyedhiyakake platform kanggo tampilan lan komunikasi saben jam kanggo mbantu perusahaan ningkatake kualitas, mbangun merek lan njelajah pasar kanthi inovasi. ing desain.

Layanan dhukungan disempurnakake. Model gabungan online-offline kanggo ngatasi keluhan babagan IPR lan perselisihan perdagangan ditambahake kanggo njamin proteksi IPR kanthi standar sing dhuwur. 167 peserta pameran diajukake ing keluhan HKI, lan 1 perusahaan ditemtokake minangka pelanggaran miturut omongane uwong. 7 institusi finansial saka Bagean Layanan Keuangan nggawe produk eksklusif kanggo para peserta pameran. Bagian kasebut dibukak meh 49,000 kaping, kanthi luwih saka 3,300 silihan sing ditawakake lan udakara 78,000 kasus penyelesaian ditangani kanthi total. Kita uga nganakake acara pembiayaan offline karo Bank of China Cabang Guangdong kanggo entuk komunikasi langsung karo perusahaan pameran lan nyedhiyakake layanan finansial sing ditargetake. Layanan pabean online ditingkatake kanggo nuntun perusahaan supaya entuk manfaat saka kabijakan relatif. Layanan perdagangan manca ditawakake kanthi cara terpadu, kayata layanan pos, transportasi, inspeksi komoditas, sertifikasi kualitas produk, kanggo mbangun platform layanan "one-stop". Kita nyiyapake Zona E-commerce Cross-Border lan nganakake kegiatan kanthi tema "Same Tune, Shared View" kanggo nyambungake karo platform e-commerce lan ngluwihi keuntungan kanggo luwih akeh perusahaan. 105 Zona Percontohan E-Commerce Komprehensif Lintas-Border China ditampilake ing saindenging jagad. Kita nyempurnakake sistem layanan pelanggan cerdas multimedia, multi-lingual lan 24/7 sing nampilake "dhukungan staf plus layanan cerdas" kanggo nawakake layanan sing trep kanggo para panuku lan pameran.

Xu ngenalake yen nilai Canton Fair dumunung ing kontribusi kanggo kerjasama perdagangan antarane China lan negara liya kanthi cara sing inovatif, negosiasi perdagangan siji-mandeg lan sumber kanggo perusahaan China lan manca, sumber daya sing dipercaya saka supplier lan panuku, wawasan babagan industri. tren lan perdagangan global lan layanan lengkap. Canton Fair wis ngedongkrak pangembangan industri pameran Cina lan internasional, lan majeng China kang perdagangan manca, perdagangan global lan wutah ekonomi donya. Ing mangsa ngarep, kita ing Canton Fair bakal luwih ngawula strategi nasional China, kabeh-babak mbukak munggah, inovasi mimpin pangembangan perdagangan manca, lan panyiapan saka pola pembangunan anyar. Miturut panjaluk perusahaan Tionghoa lan manca, kita bakal tetep ngoptimalake layanan kanggo menehi keuntungan luwih akeh kanggo bisnis ing omah lan ing luar negeri.

Xu ujar manawa media ing saindenging jagad ngasilake laporan sing dirancang kanthi apik lan multi-dimensi babagan Pameran Kanton kaping 129, nyritakake lan nyebarake swara saka Pameran kasebut, saengga nggawe swasana pendapat umum sing positif. Dheweke ngarepake ketemu kabeh wong ing sesi kaping 130.


Wektu kirim: Jun-03-2021