Tip Reresik Sandal 1

sandal Cmiring Tip 1

Cuaca bakal rauh dadi panas, utamané ing Guangdong wilayah sing, wis sijine ing lengen cendhak, AC mbukak. Akeh wong bakal narik metu sandal plastik, nanging reged banget sawise sawetara sasi, lan rereget angel kanggo wisuh mati.

图片 1

Sawetara wong sing ora nggatekake bisa ngresiki sandal mung nganggo langsung, nanging mengaruhi ora mung ayu, lan bisa nyebabake infeksi beriberi. Dina iki aku arep nuduhake trik cilik supaya luwih gampang ngresiki sandal.

图片 2

Pisanan kita nyiyapake cekungan, tambahake banyu anget, banjur remas ing bagean pasta gigi. Banjur nambahake cuka putih lan aduk kanthi becik. Remet ing cairan pencuci piring. Sandal banjur bisa langsung dicelupake ing banyu suwene 10 menit.

图片 3

Odhol ngandhut agen whitening lan agen abrasive, bisa èfèktif mbusak reregetan sing angel dibusak, cuka putih duwe efek sterilization, bisa mateni bakteri ing sandal, nyegah nyandhang sandal ing sikil atlet. Kemampuan sing wisuh resik essence dadi smeary banget kuwat, digunakake kanggo wisuh sandal supaya, bisa entuk efek resik uga.

图片 4

Sandal ing proses kecemplung ing lapisan sing luwih jero saka rereget bakal alus, wektu iki kanthi sikat kanggo nyikat sepatu maneh, sampeyan bakal nemokake sepatu kasebut dadi anyar.

图片 5

Enteni nganti sepatu reged maneh, banjur gunakake cara iki kanggo ngresiki sepatu, lan sampeyan ora bakal nganggo sandal sing reged.

Yen sampeyan duwe sandal sing reged ing omah, coba cara sing gampang lan murah iki.

 


Wektu kirim: Aug-17-2021