Sandal Neikeng miwiti kampanye breakout

Sepasang sandal cilik, mindhah industri gedhe. Sandal minangka industri pilar tradisional ing Jinjiang Nei Keng, lan pangembangan industri sandal wis disedhiyakake dening perdagangan manca. Nanging, ing taun iki, kena pengaruh epidemi COVID-19, perusahaan wis tundha miwiti maneh kerja lan produksi, nyuda pesenan perdagangan manca kanthi signifikan, nyuda kapasitas produksi, lan kekurangan tenaga kerja ... Iki dadi dilema sing kudu ditindakake perusahaan sandal.

Jinjiang sandal Enterprises ing meksa iku poto-bukti, nanging ora tanpa kesempatan. Banget, mbukak saluran anyar siaran langsung online kanthi dodolan barang, gali jero menyang pasar domestik, lan cultivate driver wutah anyar; Secara internal, terus nambah upaya riset lan pangembangan, kontrol biaya lan efisiensi.

Saiki, nyimpen wis sawetara efek positif, nanging liwat wabah, uga supaya kita kudu ngadhepi nganti industri wis sajarah pembangunan luwih saka 40 taun, iku dhewe isih lack of kuwat anti-risiko kemampuan, kabeh sandal. sistem industri isih ora sampurna, ngupaya kabutuhan pembangunan kualitas sing luwih saka Jinjiang sandal ketekunan saka perusahaan.

Tekanan kaping pindho

Pancen, epidemi, kanggo impact saka perusahaan perdagangan manca, iku universal. Kanthi perdagangan manca - adhedhasar industri sandal Jinjiang ora ana sing istiméwa.

Wong sing relevan ing pangisian daya saka perusahaan nolak kanggo dijenengi sandal, marang wartawan sing perusahaan bakal minangka lapangan penting saka pasar perdagangan manca kayata Asia Tenggara, bisnis wis kena pengaruh, bisnis sakabèhé perusahaan punika bab 20% luwih murah tinimbang taun kepungkur, "iku kudu ngandika sing anggere apa perdagangan manca, pesenan bisnis kena pengaruh, ukuran tata letak perusahaan wilayah kena pengaruh karo pasar perdagangan manca utama, Lan daya saing pasar produk sing, kayata rega, produk. kualitas lan liya-liyane." Wong sing tanggung jawab perusahaan kasebut ujar.

Kanggo umume perusahaan sandal, krisis pesenan minangka masalah angel sing kudu diadhepi; Lan urutane relatif becik kanggo perusahaan, tingkat turnover staf ora bisa diabaikan.

Tsaluran bisnis banyu lan listrik

Ing dilema, sandal pit wiwit ngupaya cara kanggo break metu saka encirclement ing akeh aspèk, lan diselehake ing Panggonan pisanan, ing mburi saluran saka pasukan. Wiwit taun iki, Jinjiang siaran langsung karo barang populer ing kabeh industri, liyane lan liyane pit sandal Enterprises uga "nyoba banyu" online siaran langsung karo barang, milih "perdagangan manca kanggo dodolan domestik", liyane fokus bisnis ing domestik, kanggo nggoleki. kesempatan bisnis liyane.

Ing wulan Mei, siaran langsung khusus "Source Good Goods Made in Jinjiang" dianakake ing pit njero kutha sandal Cina sing misuwur. Perusahaan sandal pit njero bebarengan muncul ing platform siaran langsung, lan wong sing tanggung jawab perusahaan kasebut nyamar dadi jangkar selebriti web kanggo nggawa barang kanggo netizen. Wigati dicathet yen 21 kamar siaran perusahaan disetel ing basis siaran langsung Jinjiang Slipper Union, nyedhiyakake panggunaan gratis kanggo perusahaan, mbangun platform piranti lunak lan piranti keras kanggo perusahaan, lan nyedhiyakake kursus pelatihan kanggo para pekerja jangkar perusahaan sandal.

Kanggo tata letak lapangan e-commerce, sawetara wong ing industri kasebut uga nyatakake yen, sawise kabeh, outlet livestreaming minangka entuk manfaat jangka pendek, lan carane nggawe efek lestari kasebut kudu dipikirake dening perusahaan.

R&D lan inovasi sing terus-terusan

Plastik China Huang Weibing, direktur cabang asosiasi sepatu plastik, nuduhake manawa inovasi terus-terusan ora bisa dihindari, konsumen saiki tinimbang ing jaman kepungkur, luwih bobote diwenehake marang kualitas produk lan atribut fungsi produk, "produk minangka pondasi kabeh iku, ora bisa dipisahake saka riset lan pangembangan lan desain produk, lan pangarep-arep kanggo Jinjiang industri sandal kanggo nambah investasi ing riset lan pangembangan produk, liwat bahan anyar fungsi, teknologi anyar lan inovasi, Ningkatake nilai intrinsik ditambahaké produk.

Inovasi riset lan pangembangan sing terus-terusan, ningkatake daya saing pasar produk ing wektu sing padha, ngontrol efisiensi iki uga dadi praktik konsisten ing pirang-pirang perusahaan sandal.

Area linkage utawa pembangunan sandal langkah sabanjure

Liwat epidemi, nanging uga supaya kita kudu ngadhepi nganti Jinjiang sandal Enterprises isih lack saka kemampuan kuwat kanggo nolak risiko masalah iki. Ing babagan iki, wong-wong ing industri kasebut nuduhake manawa minangka arah sing apik kanggo perusahaan berkembang bebarengan lan nambah hubungan regional ing wilayah sing ngasilake.

Ing China plastik Huang Weibing, direktur cabang asosiasi saka shoes plastik, sandal ing China ora kauntungan competitive amba ing pasar internasional, sawise kabeh, Brazil, Rusia lan negara liyane wis sijine sandal apa banget nemen, katon malah ing sandal plastik merek mewah, sepasang sandal bisa didol kanggo ewu dolar "kristal", "sandal Cina isih ing tingkat mid-range biasane, kompetisi homogeneity, Ana isih akeh kamar kanggo wutah, kalebu merek, materi anyar. aplikasi lan liya-liyane."

Huang Weibing nuding metu sing sawise 40 taun pembangunan, ing sandal pit mboko sithik mlaku metu saka mode industri Cottage produksi, kanggo bebarengan karo specification, saka desain, pembangunan, produksi jamur, sumber bahan mentahan kanggo produksi, packaging, marketing, bisnis, logistik lan ing saben link chain industri lengkap, divisi profesional lengkap saka pegawe cetha, kemampuan tumata iku pinunjul, ukuran nggedhekake unceasingly, Nanging uga madhep masalah padha karo wilayah prodhuksi sandal liyane ing China, kayata homogenization kompetisi, perang rega, jamur hoarding, lam sistem pegawe lan ing. "Iku arah sing apik kanggo perusahaan kanggo berkembang bebarengan lan nambah hubungan regional saka wilayah prodhuksi."

"Panyiapan Jinjiang Slipper Alliance, lan liwat Jinjiang Slipper Alliance lan platform beda kanggo entuk kerjasama strategis, kanggo bantuan Enterprises kanggo nyambung sumber daya liyane, uga ing Jinjiang Shoe Expo, Canton Fair khusus nyiyapake bale sandal, akeh Enterprises gabung pameran, pesenan sing ditandatangani, jumlah pengunjung lan jumlah transaksi wis tekan rekor dhuwur. Wartawan ngerti saka aliansi sandal jinjiang, ing taun-taun pungkasan, industri sandal pit liwat kerjasama karo universitas lan perguruan tinggi, lembaga riset ilmiah, teknologi, peralatan, personel. , aspèk riset lan pangembangan temonan unceasingly, uga diundang tuku jinjiang, matak Shi Zhiku pulsa sandal industri kahanan saiki, lan mbangun plabuhan tanah saka papan, College mahasiswa pionir park, "sekolah" lan ing personel platform training, Relies ing universitas sing cocog kanggo nyiyapake basis inkubasi bakat e-commerce, kanggo bantuan sandal enterp mundhak kanggo nggedhekake saluran pemasaran e-commerce. Kanthi usaha saka kabeh wong sandal, Neikeng uga entuk gelar kehormatan "Ibukota Sepatu China · Kutha Sandal Terkenal".

Sawise mlaku-mlaku sajrone sawetara taun kepungkur, model pangembangan klompok kasebut wis dikonfirmasi dening akeh perusahaan sandal, "jelas bisa ngrasakake pangembangan industri luwih entheng, persaingan ganas antarane perusahaan suda, liwat kerjasama antarane pemerintah lan Enterprises, Enterprises lan Enterprises, docking kanggo sumber daya luwih efektif kanggo pangembangan Enterprises. Jinjiang neikeng ngembangaken industri sandal liwat pangembangan grup, lan saya nambah popularitas, ajining diri lan kasetyan saka produk sandal ".

Saka "ora dingerteni kanggo umum" kanggo "blockbuster", skala industri ngembangaken, ing slipper pit ing mangsa carane berkembang? Pit ing kutha wis planning, arep kanggo muter peran saka jinjiang sandal aliansi dipimpin déning timbal, lan implementasine saka "enem" proyèk promosi industri sandal, dening mbangun taman industri, iku pasar profesional, platform Internet, Foster kumpulan saka basis riset ngelmu, kumpulan Enterprises anjog, sawetara produk account-jeneng, kanggo nyepetake kabeh chain, kabeh proses kanggo upgrade, "kutha misuwur Cina saka sandal" perang account ".


Wektu kirim: Jun-03-2021