Kutha Jinjiang Neikeng Menang Gelar "Kota Sepatu Cina, Kutha Sandal"

Jinjiang Neikeng Town Win the Title of “Cina Scangkul Ciki, Slippers Tduweke”

     Ora suwe, asosiasi kulit Cina ngumumake marang masarakat yen "kutha sepatu Cina, kutha sandal" judhul wilayah karakteristik. kagungane Jinjiang Kutha Neikeng ,  kang temtunipun menehi inspirasi  Jinjiang industri sandal a ling ati.  "Iki minangka pakurmatan lan tanggung jawab kanggo wong-wong sing wis kerja keras nganti pirang-pirang dekade pungkasane diakoni. "Sandal cilik jagad gedhe,Jinjiang industri sandal bakal njupuk kesempatan iki kanggo ngoptimalake struktur industri, nambah investasi ing ilmu lan teknologi, lan ningkataké Jinjiang sandal industri kanggo luwih nggedhekake lan nganyarke. Iki swara unanimous saka industri.

     Pesona apa Jinjiang Kutha Neikeng kudu nggayuh pakurmatan iki ? lan carane bakal Jinjiang industri sandal gawe "wit tua kab(industri manufaktur tradisional)” bukak “kembang anyar(upgrade anyar)“? Lan carane bakal "Kutha sandal sepatu China -Neikeng” klompok evaluasi personel related lan Jinjiang tampilan insiders industri sandal Jinjiang industri sandal?

Pesona apa Jinjiang Kutha Neikeng kudu nggayuh pakurmatan iki ?

      "Kutha Sepatu China lan kutha Sandal" judhul regional karakteristik, iki Jinjiang sawise "kutha sepatu China", "kutha sandhangan rekreasi China", "kutha zipper China", "kutha industri swimsuit China", liyane "merek nasional" pakurmatan.

       Miturut tim evaluasi, "efek kluster sing jelas, rantai industri lengkap" minangka faktor kunci Jinjiang kanggo menang ndhuwur.

       Jinjiang kutha iki minangka garis ngarep provinsi Fujian kanggo mbangun zona ekonomi ing pesisir kulon Selat. Iki minangka kabupaten lan kutha kanthi kekuatan komprehensif paling kuat ing Provinsi Fujian, lan uga salah sawijining kabupaten lan kutha sing paling maju kanthi ekonomi ing China. Wis ngumpulake klompok kluster industri khas kanthi ekonomi pribadi minangka badan utama, kayata tenun sepatu, tekstil lan sandhangan, keramik bangunan, panganan lan omben-omben, payung lan dolanan. Wong sing relevan ing kutha Neikeng ngenalake yen ing 40 taun kepungkur reformasi lan mbukak, Neikeng wis nggawe pola pangembangan "sepatu wetan lan porselen kulon", lan sandal wis dadi industri pilar tradisional. Wiwit taun 1980, batinKutha Neikeng sandal wis liwat dalan mirunggan saka obscurity kanggo fame global, lan mboko sithik kawangun cluster industri gedhe-gedhe. "Jenenge 'China's Shoe Capital · Slippers Famous Town 'iku kanggo menehi perhatian menyang segmen alas kaki lan ningkatake pangembangan segmen iki sing luwih apik".

      "Ing 70s lan 80s saka sandal ing Kutha Neikeng utamané Advertisement ing pasar domestik, kanggo akselerasi pangembangan Enterprises pribadi ing 90s, liyane lan liyane Enterprises kanggo njupuk bagéyan ing Canton adil, ing Kutha Neikeng sandal wiwit pesenan liwat perusahaan perdagangan manca, kanggo perusahaan mengko mbukak dhewe arsip mbukak tutuk ing saindhenging donya, iki tenan nggawa ing Kutha Neikeng sandal ing saindenging jagad." IngKutha Neikeng saka generasi lawas saka manufaktur sandal Pak Zhang ngelingi, uga ing wektu sing, ing Kutha Neikeng ukuran industri sandal kanggo luwih nggedhekake, nomer Enterprises nambah, pemandangan makmur, kawangun ing Kutha Neikeng sandal perdagangan manca utamané, ditambah dening dodolan domestik saka fitur utama.

       Sawise 40 taun pembangunan, ing Kutha Neikeng sandal mboko sithik metu saka mode produksi industri Cottage, kanggo bebarengan karo specification, saka desain, pembangunan, produksi jamur, sumber bahan mentahan kanggo produksi, packaging, marketing, bisnis, logistik lan ing saben link chain industri lengkap, divisi profesional lengkap saka pegawe cetha, kemampuan koperasi pinunjul, ukuran nggedhekake unceasingly.

      Kacarita ana luwih saka 590 perusahaan sandal sing kadhaptar ing Jinjiang, kanthi output taunan luwih saka 700 yuta pasangan lan total nilai output luwih saka 10 milyar yuan. Antarane wong-wong mau, ing Nilai output luwih saka 100 yuta yuan Enterprises, 22 Enterprises, Nilai output luwih saka 5 milyar yuan ing 2017, produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Vietnam, Filipina, India, Afrika Kidul, Eropah Kulon, Timur Tengah lan wilayah liyane, minangka basis produksi sandal nasional penting.

      "Pengenalan saka Jinjiang Kutha sandal Neikeng ora mung minangka pangenalan pangembangan industri sandal ing dekade kepungkur, nanging uga minangka titik wiwitan anyar kanggo pangembangan industri. Ing basis saka kutha sandal misuwur, budidoyo jero lan karya ati-ati, standar ketat lan syarat dhuwur, utamaKutha Neikeng industri sandal mesthi bisa metu saka produk sing misuwur lan perusahaan sing misuwur lan kutha-kutha ing dalan kluster industri. "Ujare Wang Wenqi, presiden Institut Riset Industri Kulit lan Sepatu China (Jinjiang) Co., LTD.

Carane bakal Jinjiang industri sandal gawe "wit lawas" mbukak "kembang anyar"?

     Kehormatan "Kutha Sepatu lan kutha sandal sing misuwur ing China" menehi kapercayan marang perusahaan industri sandal, nanging uga nggawe dheweke ngerti kabutuhan lan urgensi transformasi lan nganyarke. ora bisa dipungkiri,Jinjiang Kutha Neikeng industri sandal uga ngadhepi karo wilayah produksi sandal domestik liyane kayata kompetisi homogenized, perang rega, akumulasi jamur, kekacauan sistem tenaga kerja lan masalah sing padha, sing Jinjiang Kutha Neikeng industri sandal carane "wit lawas" mbukak "kembang anyar"?

     Dr. Qin Ge, partner saka think tank pribadi sing ngunjungi batin Kutha Neikeng perusahaan sandal, marang wartawan sing dibandhingake karo Brazil lan sandal kuat liyane, utama Kutha Neikeng industri sandal wis papan gedhe kanggo pembangunan. “BatinKutha Neikeng sandal Enterprises cilik lan kasebar, lack saka Enterprises anjog regional, lan efek agglomeration industri ora kebak disorot. Kajaba iku, isih ana akeh ruang kanggo perbaikan ing operasi merek, pamikiran desain lan manajemen.

      Akeh perusahaan sandal dhewe uga ngupaya model pangembangan anyar. Contone,sawetara sepatu perusahaan nandheske ing r & d lan inovasi ing bahan mentahan, mbenakake teknologi lan saya ngganti kinerja bahan baku PVC, kang nemen nyuda biaya perusahaan. Kenyamanan, perlindungan lan kelembutan sandal sing diasilake saka bahan mentah diakoni dening pasar.  sawetara sepatu perusahaans yaiku kanggo ngrebut pasar dhuwur-mburi lan teknologi, fokus ing dhuwur-mburi sandal ruangan, inovasi produk kandel, dandan teknologi lan nganyari peralatan, metu saka dalan pembangunan khusu; Ing sisih liya,sawetara sepatu perusahaan wis fokus kanggo ngontrol link dodolan lan operasi dana sing entheng. Iku nandheske ing transaksi awis, entuk "tuku murah lan adol murah", tuku bahan mentah kanthi rega sing murah, adol sepatu rampung kanthi rega sing luwih murah tinimbang pasar, lan ngenggoni kauntungan rega ing kasus keuntungan lan nindakake kompetisi sing sehat.

      Neikeng sandal Enterprises uga éling sing Enterprises "dadi piyambak", "wong lumaku donya", mung sawetara Enterprises break liwat industri ora bisa nggawa owah-owahan utama. Carane break liwat? Mulane,Jinjiang interaksi pemerintah lan perusahaan, pangembangan klompok perusahaan, kanggo lumaku metu saka kahanan anyar saka industri.

      Supaya luwih berkembang industri sandal, Neikeng Town uga ngetrapake implementasine lengkap proyek "enem pisanan", yaiku mbangun taman industri, mbangun pasar profesional, mbangun platform Internet, mbangun klompok basis riset ilmiah, mbangun klompok pimpinan enterprises, kanggo mbangun klompok produk misuwur, Lan njelajah implementasine saka "asosiasi + basis produksi + pasar profesional" mode pembangunan.

Kelompok evaluasi: Jinjiang sandal nduweni keunggulan kompetitif pasar

        "Tim evaluasi percaya yen Neikeng Town in Jinjiang wis nyorot kaluwihan ing industri sandal, kanthi rantai industri lengkap lan lingkungan pangembangan sing terus dioptimalake. Kanthi upaya gabungan saka pemerintah, asosiasi industri lan perusahaan, Neikeng Town wis berkembang dadi salah sawijining basis produksi sandal paling gedhe ing China. Iki minangka evaluasi lengkapJinjiang batin Kutha Neikeng diwenehake dening tim evaluasi liwat kunjungan, investigasi, investigasi, rapat, diskusi lan pranala liyane.

       Reporter ing standar penilaian unit host, Jinjiang sandal ing kaluwihan nasional, uga pangembangan Jinjiang saran industri sandal lan masalah liyane, pimpinan klompok saka Fujian Provinsi sepatu industri asosiasi sekretaris Jenderal Li Jun wawancara.

   Jinjiang ekonomi News: saka aspèk apa grup evaluasi utamané netepke Jinjiang sandal?

      Li Jun: Kluster industri nuduhake panggabungan pirang-pirang perusahaan lan unit sing gegandhengan kanthi fitur tartamtu ing wilayah tartamtu, kanthi efek skala sing jelas, fungsi lengkap lan layanan lengkap. We masang paling wigati kanggo ukuran ekonomi lan pembangunan sakabèhé saka industri. Struktur rantai industri KabJinjiang batin Kutha Neikeng, pangsa pasar produk ing omah lan ing luar negeri, pambangunan platform layanan umum lan dimensi liyane uga ana ing lingkup penilaian kita.

     Mesthi, industri kanggo pembangunan sustainable, industri, inovasi perusahaan lan pembangunan, merek kualitas, Manufaktur cerdas, Manufaktur kluster, Manufaktur layanan, latihan personel, nganyarke industri, integrasi industri-kutha lan aspèk liyane saka kahanan, kita uga bakal netepke. ing mangsa ngarep bisa diarep-arep wektu. saiki,Nindustri sandal eikeng Sejatine wis kawangun wolung kaluwihan, kayata ukuran, produk, transportasi regional, mekanisme, merek, pasar, pangayoman lingkungan lan inovasi. Dipercaya manawa karya jero lan tliti sing terus-terusan bisa nyebabake klompok industri kanthi produk sing misuwur, perusahaan sing misuwur lan kutha-kutha sing misuwur.

      Jinjiang Warta Ekonomi: dibandhingake karo wilayah prodhuksi sandal liyane ing China, apa ciri lan kaluwihan Jinjiang sandal duwe?

      Li Jun: Karakteristik paling gedhe saka Jinjiang sandal iku produk sing sugih ing desain, macem-macem lan kualitas. Produk bisa Jepang, Eropah sawetara negara konsumen kaya, nuduhake yenJinjiang produk sandal duwe kaluwihan lan daya saing tartamtu. Mesthi, kauntungan iki uga paling kudu pengacara ing wayahe. Perusahaan kudu nggawe produk apik, produk alus, produk dhuwur-mburi, kanggo ngganti kesan low-end gawan saka Manufaktur Cina.

      Wiwit taun 1998, Jinjiang dijenengi "Shoe Capital saka China", sing nduweni teknologi nggawe sepatu lan rantai industri sing diwasa, sing dadi titik kunci sing disenengi Asosiasi Kulit China kanggo pangembangan masa depan Jinjiang industri sandal, lan iki uga kauntungan sing wilayah prodhuksi sandal liyane ora duwe. Ing wektu sing padha,Mwong innan seneng gelut lan wani menang semangat sing jero ing sumsum balung, regane, aku percaya yen karo anane roh iki, Jinjiang industri sandal bisa menehi kita luwih surprises.

    Jinjiang Warta Ekonomi: Apa saran tim evaluasi kanggo pangembangan mangsa ngarep Jinjiang industri sandal?

        Li: produk isih dadi pondasi kabeh, ora bisa dipisahake saka riset lan pangembangan lan desain produk, lan pangarep-arep kanggo Jinjiang industri sandal bisa nambah investasi ing riset lan pangembangan produk, liwat bahan anyar fungsi, teknologi anyar lan inovasi, ningkataké nilai intrinsik produk, ngiyataken construction saka tim desain, introduksi utawa latihan bakat desain profesional, tambah nggunakake sumber desain cocog.

         Mung pembangunan ijo lan sustainable bisa nggawa vitalitas anyar kanggo industri. Jinjiang industri sandal kudu nyepetake pambangunan sistem standarisasi, nguatake kontrol kualitas produk, terus ningkatake sistem manufaktur ijo, lan nggawe rantai industri manufaktur ijo. Ing wektu sing padha,Jinjiang bisa akselerasi planning sandal taman industri, luwih akselerasi transformasi industri lan nganyarke, lan aktif ningkataké imbuhan saka struktur industri.


Wektu kirim: Aug-17-2021