JinJiang Footwear & Sports Industry Expo

2

Tanggal 19 April 2021, Industri Sepatu Internasional China (Jinjiang) kaping 23 lan Ekspo Industri Olahraga Internasional Keenam bakal murub maneh ing Kutha Jinjiang, Provinsi Fujian, sing dikenal minangka "Ibukota Sepatu China".

Sugih sawise luwih saka 20 taun, total area pameran accumulative luwih saka 710000 kothak meter, peserta pameran profesional pirsawan kabeh ndonya luwih saka 70 negara lan wilayah uga atusan kutha domestik, peserta pameran kabeh ndonya, kategori pameran lengkap, layanan ing situs ing Panggonan, aktivitas perlu sugih lan warni, wis hailed minangka salah siji saka "pameran Pesona sepuluh ndhuwur China".

3

Ing Oktober 2017, Jinjiang menangake hak dadi tuan rumah Pertandingan Sekolah Menengah Dunia kaping 18, dadi kutha nomer loro sawise Shanghai dadi tuan rumah Olimpiade. Panyelenggaraan World Games 2020 bakal kanthi lengkap ningkatake transformasi lan nganyarke lan pangembangan industri olahraga ing Jinjiang, nyopir 85 yuta siswa sekolah menengah Cina kanggo melu ing sabab olahraga sekolah menengah, promosi popularisasi lan pangembangan tengah. olahraga sekolah ing donya, lan uga nggawa dikarepake pasar ageng lan kesempatan pembangunan kanggo industri. Ing acara ulang tahun kaping 20 pameran kasebut, panitia penyelenggara bakal nggawe upaya kanggo nambah target investasi lan sambungan, ngumpulake sumber daya rantai industri olahraga sing luwih dhuwur, lan nggawe kabeh gaweyan kanggo nggawe panggung sing cocog kanggo kolega ing industri kasebut. kanggo nuduhake kekuwatane, njupuk kesempatan bisnis, nguatake kerjasama lan ngupaya pembangunan umum.

Luwih apik Kita, Luwih Apik Masa Depan. Industri Sepatu Internasional China (Jinjiang) kaping 23 lan Ekspo Industri Olahraga Internasional kaping enem bakal menehi acara olahraga sing apik, luar biasa lan energik!


Wektu kirim: Jun-03-2021