sandal bocah QL-1505 jibitz

Katrangan singkat:


  • label produk: sandal
  • barang NO.: QL-1505
  • bahan outsole: EVA
  • bahan ndhuwur: EVA
  • print logo: bisa disesuaikan
  • pola: bisa disesuaikan
  • gaya: casua, ruangan, pantai, klasik
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Katrangan Produk 
    jeneng produk sandal mangsane musim panas, musim semi, musim gugur     
    item NO. QL-1505 jinis kelamin bocah-bocah     
    bahan outsole EVA gaya pantai klasik santai santai  
    bahan midsole EVA fitur  Mode, gaya, Ringan, Bernapas, Pangatusan Cepet
    kepenak, alus, ora gingsir, slip-on
    bahan ndhuwur EVA
    bahan lining EVA pola bisa disesuaikan     
    print logo bisa disesuaikan bungkus bisa disesuaikan     
    papan orignal Fujian, China OEM / ODM opsional     

    Materi Pilihan

    Nyemirake sikil sing kesel ing sandal kasebut. Bahan insole kaya kulit nyedhiyakake sentuhan sing lancar lan stabil saben langkah.

    Gaya Serbaguna

    Gaya transisi kanggo kegiyatan saben dinane. Ing ruang ganti utawa ing dalan, sandal kasebut nduweni tali elastis sing jembar lan gaya serbaguna cocog karo klambi! Pertandhingan sing cocog kanggo klambi musim panas kaya sundresses, rok lan celana pendek, lsp.

    Wusana

    Cocog kanggo musim panas lan saben dina. Dheweke bisa dipakai ing tlaga, kolam, pantai lan uga bagean sing paling gedhe ing lelungan. 

    jibitz-kids-sandal-1
    jibitz-kids-sandal-2
    jibitz-kids-sandal-4
    jibitz-kids-sandal-5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan